Millénaire Overview/nl

From Millénaire Wiki
Languages Language: English  • Deutsch • español • français • Nederlands • русский • 中文(简体)‎

Wat is Millénaire?[edit]

Millénaire is een single-player mod voor Minecraft. Het probeert het opvullen van de "leegheid" van single-player werelden door het toevoegen van NPC dorpen, met losse 11e eeuwse Normandische, North India, Maya and Japanse thema's en meer culturen zijn gepland. Het bevat voor-gegenereerde villages die willen ontwikkelen en handelen met de spelers, missies, zelfgemaakte blokken en items van verschillende culturen, speler gecontroleerde dorpen gemaakt na het halen van het leiderschap in een cultuur, en een Creation Quest met een set van speciale missie die de welerld van Minecraft en Millenaire ontdekken.

Doelen in Millénaire[edit]

Millénaire, in de geest van Minecraft, heeft geen speciaal "doel". De belangrijkste dingen zijn:

  • Om het helpen van dorpelongen en het afmaken van alle dorp types
  • Om het leiderschap in alle culturen te krijgen en je eigen gecontroleerde dorpen
  • Om het volbrengen van de Creation Quest

Maar de meeste speler spelen simpel om te werken met de dorpelingen, het krijgen van handige items, en gewoon het hebben van meer dingen in de Minecraft wereld.

Culturen[edit]

De Normandiërs[edit]

Norman military village

Millénaire's originele cultuur, de Normandiërs hebben ook de grootste dingen. Ze zijn gebaseerd op 11e eeuwse Normandische dorpen op de kust van Frankrijk, en spreken Frans. Ze hebben forten, stadhuizen, abdijen en gilde huizen. Ze produceren verschillend eten, zoals brood, cider, calva, boudin en tripes. Ze zijn erg handig omdat ze geweldige Normandische werktuigen van de forge, het Normandisch slagzwaard en de Normandische bepantsering van de armoury.

Hun geavanceerde gebouwen zijn vaak gemaakt van [Norman:Plain timber frame|timber frame]], een blok gemaakt door een timmerman. Uiteindelijk, kunnen hun dorpen een makt bouwen, waar foreign merchants zeldzame spullen zullen verkopen, zoals de Viking Handelaars amuletten.

De Hindi[edit]

Finished Indian Qila (Fort)

De tweede cultuur van Millénaire, de Hindu zijn gebaseerd op rijst groeiende dorpen van de Ganges valley en spreken Hindi. Hun dorpen hebben als centrum Paleizen, Forten en de Hoofdman huis. Hun rijke kookkunst is gebaseerd op het groeien van rice, turmeric, suiker biet en kippen, van wat de speler vegetarian en chicken kan maken;

Ze bouwen meestal van modder stenen en gebakken stenen, speciale blokken geproduceerd in een kiln.

De Maya's[edit]

The Mayan observatory at the centre of a religious village

De derde cultuur die toegevoegd is aan Millénaire, de Maya's zijn gemaakt door MinerMiah. Ze leven in militaire , landbouwelijk of religieuze dorpen en bouwen massieve stenen en cobblestenen gebouwen. Ze verbouwen maïs, van wat ze hun eten maken: Masa en Wah. Ze maken ook geweldige Maya beelden en ornamentele gouden blokken om hun tempels te decoreren. Ze maken ook werktuigen van obsidian.